Меню
Количка

Шкафове, скринове, витрини

Представяме Ви един малък, но висок скрин, изпълнен в класически стил "Неорококо" В горната част е завършен с фрезован правоъгълен плот, под който са разположени пет малки чекмеджета. Върху всяко чекмедже има декоративна, месингови дръжка, както и орнаменти с ..
220.00 лв.
Старинна витринка за окачване на стена, изпълнена в класически стил. Разполага с една вратичка и три рафта.  Изработка от буково дърво с фрезовани детайли. ..
180.00 лв.
Старинна витринка за окачване на стена, изпълнена в класически стил. Разполага с две вратичка и три рафта. Изключителна изработка от дърво - Птичи явор, което сполучливо контрастира на белия фон отвътре. Класически релефи очертават контурите, вратичките са украсени с извивити,&nbs..
200.00 лв.
Малка, старинна витринка за стена, изпълнена в класически стил. Разполага с една вратичка и три рафта.  Изработка от дърво - Дъб с класически релефи, очертаващи контурите. ..
120.00 лв.
Комплект големи нощни чкафчета Изработка от масивно дърво и страници от ПДЧ. Правоъгълен плот, под който са разположени чекмедже и вратичка. ..
320.00 лв.
Голяма, старинна витрина от две части, изпълнена в класически стил "Луи XV" Горната част на витрината се състои от две врати и четири открити рафта, а долната разполага с две вратички и един закрит рафт..  Витрината е изработена от дърво - махагон и бук. Т..
1,750.00 лв.
Представяме ви едно истинско италианско бижу от началото на XX век.  С нескромност искаме да обявим, че това е един автентичен, старинен, италиански скрин - комод, по - известен, като "Бомбай" ракла. Храктерното за него е изваяната, тумбеста форма, майсторксата интарзия на лицев..
1,100.00 лв.
Олекотени нощни шкафчета, изпълнени в класически стил. Разполагат с квадратен плот, чекмедже и четири струговани крачета.  Подходящи за спалня или като помощни масички в друго помещение.    ..
250.00 лв.
Представяме Ви един малък скрин, изпълнен в класически стил "Неорококо" В горната част е завършен с фрезован правоъгълен плот, под който са разположени три малки чекмеджета. Върху всяко чекмедже има декоративна, месингови дръжка, както и орнаменти с дърворезба, на..
220.00 лв.
Старинна витрина от две части, изпълнена в класически стил "Луи XV" Горната част на витрината се състои от една врата и четири рафта, а долната разполага с три големи, извити чекмеджета.  Витрината е изработена от дърво - махагон, орех и бук. Този стил и начин изработка е хар..
1,750.00 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)