Меню
Количка

Медни и месингови изделия

Изискан, средно голям поднос с правоъгълна форма, дръжки и декорация. Масивна изработка от мелхиор с релефен контур и месингови орнаменти. Когато държите на малките детайли имате нужда от аксесоари, които да подчертаят вашия изтънчен вкус. ..
80.00 лв.
Традиционен бакърен съд, характерен за провинциите в Северна Холандия. Този съд е плод на ръчен занаядчийски труд от началото на ХХ век. Изработка, основа от бакър и месинг за дръжките. Разкошен аксесоар за декориране, както на интериор, така и на екстериор. Може да го пол..
150.00 лв.
Метална кашапа с две дръжки и столче, изпълнена в древногръцки стил. Изработка от дебел метал. Подходящи са за декорация на интериор и екстериор. Подлежат на боядисване. Разполагаме с 2 бр.! (Цената се отнася за 1 бр.)   ..
130.00 лв.
Представяме Ви един разкошен завършващ елемнт, Бял лебед върху класически постамент. Изработка от дебел метал - чугун. Подходящи са за декорация на интериор и екстериор, стои изключително добре, като завършващ елемен на стълбища и парапети, може да се интегрира на порти, огради ..
130.00 лв.
Изискан, малък свещник, подходящ за една висока свещ. Красива изработка от полиран месинг и седефена мозайка.  Прекрасен аксесоар, с който може да създадете повече класа в интериора. Разполагаме с 4 бр.  (Цената се отнася за 1 бр.) ..
50.00 лв.
Представяме Ви една атрактивна закачалка за хавлия - Конска глава с халка. Масивна изработка - отливка от чугун, ръчно изрисувана с трайни бои. Закачалката е предназначена за монтаж на стена, а халката за премятане на кърпа. Оригинален аксесоар за стена, който ще разчупи стандартните предст..
100.00 лв.
Представяме Ви една атрактивна закачалка за хавлия - Конска глава с халка. Масивна изработка - отливка от чугун, ръчно изрисувана с трайни бои. Закачалката е предназначена за монтаж на стена, а халката за премятане на кърпа. Оригинален аксесоар за стена, който ще разчупи стандартните предст..
100.00 лв.
Изящна мастилница, изпълнена в класически стил.  Изработка от полиран месинг с множество релефи и орнаменти.  Един разкошен аксесоар за работния плот, който повишава авторитета и напомня за онези романтични времена, когато писма, романи и документи са се пишели с перо и мастило. ..
200.00 лв.
Представяме Ви нова, декоративна сабя, модел: Белгийска, кавалерийска шашка. Едно изключително добро изпълнение от дебела стомана за сабята и канията и месинг и кожа за дръжката.  Дръжка със широк ефес и заострено от двете страни острие. Метална ножница с две халки за захваща..
150.00 лв.
Тропало за врата - Ликът на Атина.  Масивна, тежка отливка от чугун с тъмна патина. Подходящо е за порта, врата или декорация.  ..
50.00 лв.
Тропало за врата - Лъвска глава.  Масивна, тежка отливка от чугун с тъмна патина. Подходящо е за порта, врата или декорация.  ..
50.00 лв.
Представяме Ви атрактивна, декоративна фигура на куче - Питбул в отбранителна поза. Дизайнерско изпълнение от чугун - бяла основа с разлята боя в няколко цвята.  Фугурата разполага с подпис на автора.  Подходяща е за украса - декорация.  ..
120.00 лв.
Представяме Ви една изключителна, декоративна фигурка на пума в активна поза. Фигурката е изработена от масивен чугун с тъмна патина. Подходяща е за украса - декорация.  ..
100.00 лв.
Представяме Ви старинен сет за чай или кафе, изпълнен в класически стил "Рококо" Той се състои от кръгла табла, чайник с капак, млекарка и захарничка.  Изящна изработка от месинг с ръчно изрисувана гравюра.  ..
250.00 лв.
Представяме Ви старинен сет за чай и кафе, изпълнен в класически стил "Рококо" Той се състои от правоъгълна табла с обикалящ я релеф и орнаменти, чайник с капак, каничка за кафе с капак, млекарка и захарничка.  Изящна изработка от месинг с ръчно изрисувана гр..
200.00 лв.
Голям, настолен свещник, изпълнен в класически стил. Изящна изработка от полиран мелхиор.  Свещникът разполага с пет чашки за свещи стабилна, кръгла основа със столче и гладки, изваяни форми.     ..
180.00 лв.
Голям статичен свещник, изпълнен в класически стил. Красива изработка от масивен месинг със струговани детайли и класически орнаменти.  Свещникът е предназначен за позициониране на пода и е подходящ за по - големи свещи. Един прекрасен аксесоар за декорация на входни помещени..
200.00 лв.
Старинна, бакърена кашпа - средно голям размер. Изработка от бакър с две малки, месингови дръжки.  Това е съд, който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за селскостопански цели.  Към днешни дни съдове от този тип се превърнаха в едини пр..
100.00 лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)