Меню
Количка

Медни и месингови изделия

Представяме Ви автентична, старинна мастилница от края на XIX век.  Изключителна изработка от масивен, патиниран месинг с множество релефи и орнаменти.  Един разкошен аксесоар за работния плот, който повишава авторитета и напомня за онези романтични времена, когато писма, романи..
250.00 лв.
Изящна мастилница, изпълнена в класически стил.  Изработка от полиран месинг с множество релефи и орнаменти.  Един разкошен аксесоар за работния плот, който повишава авторитета и напомня за онези романтични времена, когато писма, романи и документи са се пишели с перо и мастило. ..
200.00 лв.
Изискан, малък свещник, подходящ за една голяма свещ. Красива изработка от полиран месинг и седефена мозайка.  Прекрасен аксесоар, с който може да създадете повече уют в интериора. ..
40.00 лв.
Старинен, настолен свещник, изпълнен в класически стил. Красива изработка от месинг.  Свещникът разполага с пет чашки за свещи стабилна, кръгла основа със столче и релефни, изваяни форми. ..
100.00 лв.
Представяме Ви една изискана поставка за вестници и списания, изпълнена в клаически стил "Луи XVI" Разкошна изработка от полиран месинг в комбинация с оникс.  Поставката разполага с дръжка за пренасяне, красиви орнменти от месинг и плочка от оникс в основата си.  ..
200.00 лв.
Представяме Ви старинен комплект за чай или кафе, изпълнен в класически стил "Рококо" Той се състои от табла, чайник с капак, захарничка с капак и млекарка. Изящна изработка от мелхиор със златна баня.    ..
150.00 лв.
Представяме Ви старинен сет за чай или кафе, изпълнен в класически стил "Рококо" Той се състои от кръгла табла, чайник с капак, млекарка и захарничка.  Изящна изработка от месинг с ръчно изрисувана гравюра.  ..
250.00 лв.
Представяме Ви старинен сет за чай и кафе, изпълнен в класически стил "Рококо" Той се състои от правоъгълна табла с обикалящ я релеф и орнаменти, чайник с капак, каничка за кафе с капак, млекарка и захарничка.  Изящна изработка от месинг с ръчно изрисувана гр..
200.00 лв.
Изискан, настолен свещник, изпълнен в класически стил. Изящна изработка от полиран мелхиор.  Свещникът разполага с три чашки за свещи стабилна, кръгла основа със столче и множество релефи, които красиво подчертават контурите.    ..
120.00 лв.
Голям, настолен свещник, изпълнен в класически стил. Изящна изработка от полиран мелхиор.  Свещникът разполага с пет чашки за свещи стабилна, кръгла основа със столче и гладки, изваяни форми.     ..
180.00 лв.
Празничен свещник за седем свещни - Менора. Изработка от полиран месинг.    ..
60.00 лв.
Чифт старинни свещници за пиано, изпълнени в стил Ар Нуво. Изработка от месинг с тъмна патина.  Свещниците са подходящи и за стена.  ..
150.00 лв.
Голям статичен свещник, изпълнен в класически стил. Красива изработка от масивен месинг със струговани детайли и класически орнаменти.  Свещникът е предназначен за позициониране на пода и е подходящ за по - големи свещи. Един прекрасен аксесоар за декорация на входни помещени..
200.00 лв.
Голям статичен свещник, изпълнен в класически стил. Красива изработка от масивен месинг със стуговани детайли и класически орнаменти.  Свещникът е предназначен за позициониране на пода и е подходящ за по - големи свещи. ..
150.00 лв.
Комплект прибори за обслужване на камина, сравнително голям размер. Изработка от полиран месинг.  Комплектът разполага с четири прибора и стойка със стабилна основа за тях. Един необходим аксесоар за камината с елегнтна, лъскава визия.   ..
160.00 лв.
Представяме Ви голяма старинна стомна за вода.  Ръчно кована изработка от мед.  Едно тематично произведение за подобрение на домашния уют.  ..
120.00 лв.
Старинна, бакърена канта за вода и мляко - голям размер. Изработка от бакър с две месингови дръжки, декорирани с порцелан.  Това е съд , който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за пренасяне на вода и мляко.  Към днешни дни съдове от този ти..
150.00 лв.
Старинна, бакърена канта за вода - голям размер. Изработка от бакър с две месингови дръжки, декорирани с порцелан.  Това е съд , който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за пренасяне на вода.  Към днешни дни съдове от този тип се превърнаха в еди..
150.00 лв.
Старинна, бакърена канта за вода - голям размер. Изработка от бакър с една голяма, месингови дръжка.  Това е съд , който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за пренасяне на вода и мляко.  Към днешни дни съдове от този тип се превърнаха в един..
120.00 лв.
Старинна, бакърена канта за поливане - голям размер. Изработка от бакър с една голяма, и една малка месингови дръжки, декорирана с порцелан.  Това е съд, който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за поливане.  Към днешни дни съдове от този ти..
120.00 лв.
Старинна, бакърена канта за поливане - голям размер. Изработка от бакър с една голяма, и една малка месингови дръжки, декорирана с порцелан.  Това е съд, който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за поливане.  Към днешни дни съдове от този ти..
120.00 лв.
Старинна, бакърена канта за поливане - средно голям размер. Изработка от бакър с една голяма, и една малка месингови дръжки, декорирана с порцелан.  Това е съд, който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за поливане.  Към днешни дни съдове от ..
100.00 лв.
Старинна, бакърена кашпа - средно голям размер. Изработка от бакър с две малки, месингови дръжки.  Това е съд, който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за селскостопански цели.  Към днешни дни съдове от този тип се превърнаха в едини пр..
100.00 лв.
Старинна, бакърена кашпа - малък размер. Изработка от бакър с две малки, месингови дръжки, декорирани с порцелан.  Това е съд, който в миналото се е използвал от фермерите в Холандия за селскостопански цели.  Към днешни дни съдове от този тип се ..
60.00 лв.
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)