Меню
Количка

Осветителни тела

Традиционна китайска порцеланова лампа. Изработка от бяла порцелан с флорални мотиви, позлатени контури и повтарящи се орнаменти. Абажур от плат, декориран с ширит и висящи ресни. Една впечатляваща настолна лампа за обогатяване на интериора. ..
300.00 лв.
Представяме Ви двоен, старинен аплик, изпълнен в класически, викториански стил. Основата е изработена от плътен бронз с патина и абажури - камбанки от цветно, непрозрачно стъкло. Апликът разполага с окабеляване и фасунги с малък цокъл, подходяща за крушки мин..
300.00 лв.
Представяме Ви единичен, старинен аплик, изпълнен в класически, викториански стил. Основата е изработена от плътен бронз с патина и абажур - камбанка от цветно, непрозрачно стъкло. Апликът разполага с окабеляване и фасунга с малък цокъл, подходяща за крушкa миньонкa.&n..
300.00 лв.
Лампион с витражен абажур, изпълнен в класически стил Ар Нуво (Тифани) Основоположник на това течение в стъкларското изкуство е американския художник и дизайнер Луис Комфорт Тифани. Изкусна, ръчна изработка от цветно, опалесцентно стъкло с прецизност в съчетанието на цвят и форм..
450.00 лв.
Старинен лампион, изпълнен в класически стил. Изтънчена изработка, оребрена стойка от месин с три финни крачета и голям абажур декориран с ширит и пискюли. Елегантен лампион, който ще внесе стил и уют в интериора на всяко помещение. ..
300.00 лв.
Старинен, малък полилей с пет разклонения, изпълнен в класически стил "Рококо". Изкусна изработка от масивен месинг с пищна орнаментика и релеф, декориран в бяло със златни контури. Едно бижу за таван, което е подходящо за  малки помещения. ..
250.00 лв.
Представяме Ви една изключителна творба от стъкло, изпълнение в съвремнен модернизъм. Функционална скулптура, ръчно сътворена от цветно, непрозрачно стъкло, разлят метал и нешлифовани, полускъпоценни камани. Този продукт не е серийно производство, това уникална, авторска творба, в която с..
950.00 лв.
Голяма, настолна лампа с изтънчен, класически дизайн.  Луксозна изработка от алуминиева конструкция с матирана повърхност, прецизно шлифовано стъкло и абажур от фин, плисиран плат. Настолната лампа осветява дискретно, конкретно кътче от стаята, а абажура и приглушава светлината за да щади..
220.00 лв.
Представяме Ви старинна, настолна лампа, изпълнена във френски винидж стил от средата на XX век. Класическа изработка от метал с черна глазура и златисти пръстени, които очертават основните линии на стойката. Конусообразен абажур от светъл лен, придава лек приятен нюанс и едновременн..
250.00 лв.
Класическа, работна лампа, по известна, като лампа "Банкер" Лампата разполага със зелено, непрозрачно стъкло, шнур за включване и изключване и стабилна, месингова стойка с две рамена и опция за регулиране.  Изключително удобна за работа с насочваща светлина и успокояващ очите пл..
120.00 лв.
Висока настолна лампа, изпълнена в ориенталски стил.  Екзотична издължена стойка от месинг с много релефи по нея и изчистен абажур от плат. Едно разкошно допълнение за разчупване на интериора и подчертаване на ориенталските мотиви в него. ..
250.00 лв.
Старинен полилей с осем разклонения, изпълнен в френски, класически стил.  Изкусна изработка от масивен месинг със стилна орнаментика, релеф и розетка на всичка чашка. Едно бижу, което е подходящо за всякакви помещения. ..
350.00 лв.
Старинен полилей с шест разклонения, изпълнен в италиански, класически стил.  Изкусна изработка от масивен месинг с пищна орнаментика, релеф и розетки на всички чашки. Едно бижу, което е подходящо за всякакви помещения. ..
300.00 лв.
Голям, старинен полилей с осем разклонения, изпълнен в класически стил "Рококо". Изкусна изработка от масивен месинг с пищна орнаментика и релеф. Едно бижу, което е подходящо за всякакви помещения. Разполагаме с малък полилей от същия модел! ..
350.00 лв.
Старинен полилей с подвижен механизъм, тип асансьор. Изработка от струговано дърво, месингова основа и непрозрачно, обло стъкло с флорални мотиви за абажура. Полилеят разполага с механизъм за регулиране на височината и дръжка, с която да се издърпва.  Лампа за таван, която със сво..
120.00 лв.
Представяме Ви голям, старинен полилей с шест разклонение, изпълнен в класически стил. Пищна изработка от рисуван порцелан и разнообразни орнаменти от полиран месинг.  Едно бижу, което ще обагати всяко помещение с очарованието си. ..
400.00 лв.
Старинен полилей с осем разклонения, изпълнен в класически стил "Барок"  Пищна изработка от масивен бронз с флорални мотиви. Един стилизиран, класически полилей, подходящ за всякакви помещения.  ..
350.00 лв.
Представяме Ви старинна, настолна лампа от порцелан. Класическа изработка от ръчно изваян и рисуван порцелан с дървен постамен и абажур от светъл плисиранан плат. Една разкошна стара лампа, която се отличава с характерен британски стил от началото на XX век. Забележка: захабе..
250.00 лв.
Старинен полилей с пет разклонения, изпълнен в класически стил.  Разкошна изработка от стъкло и месинг..  Особеното при стъклените полилей е блясъкът и пречупването на светлината от стъклените висулки.  Когато окачите стъклен полилей в едно помещение, сякаш му ..
550.00 лв.
Представяме Ви една старинна, настолна лампа със скулпторирана композиция.  Изящна изработка, фигура отливка от смола и рамена от метал, оцветени в цвят екрю. Едно артистично произведение, което ще създаде приказна атмосфера във вашия интериор.   ..
250.00 лв.
Представяме Ви чифт старинни двойни аплици за стена с изчистена класическа визия.  За изработката е използван полиран меинг.  Разполагат с окабеляване и фасунги с малък цокъл, подходящ за крушка миньонка.  Аплиците са подходщи за монтаж на стена и са абсолютно ..
140.00 лв.
Старинен полилей с осем разклонения, изпълнен в класически стил "Луи XV"  Пищна изработка от масивен бронз с флорални мотиви. Един стилизиран, класически полилей, подходящ за всякакви помещения.  ..
350.00 лв.
Старинен полилей с осем разклонения, изпълнен в класически стил "Луи XV" Финна изработка от бронз с флорални мотиви. Изискан полилей с перфектни пропорции, подхдящ за салон, фойе, всекидневна, спалня и др.  ..
350.00 лв.
Старинен, малък полилей с пет разклонения, изпълнен в класически стил "Рококо". Изкусна изработка от масивен месинг с пищна орнаментика и релеф. Едно бижу, което е подходящо за  малки помещения. ..
250.00 лв.
Малък, старинен полилей с пет разклонения, изпълнен в класически стил.  Финна изрработка от месинг с тъмна патина.  Един класически завършек за малка стая, придверие, антре и др.  ..
150.00 лв.
Старинен полилей с издължена форма, тип купол. Изработка от струговано дърво, месингови орнаменти с исторически мотиви и абажур от непрозрачно стъкло. Това е един полилей с необичайно, артистично излъчване, който внася уют във всяко помещение.   ..
350.00 лв.
Приказен, старинен полилей с три разклонения, изпълнен в класически стил "Ар Нуво" Изкусна изработка от месинг с флорални мотиви и ръчно изработени стъклени абажури в стил "Гале" Смело може да определим този полилей, като едно сполучливо произведение на изкуството. ..
900.00 лв.
Малък, винтидж полилей с пет разклонения, изпълнен в класически стил.  Изработка от стъкло и никелиран метал.  Особеното при стъклените полилей е блясъкът и пречупването на светлината от стъклените висулки.  Когато окачите стъклен полилей в едно помещение, сяка..
250.00 лв.
Малък, винтидж полилей с пет разклонения, изпълнен в класически стил.  Изработка от стъкло и никелиран метал.  Особеното при стъклените полилей е блясъкът и пречупването на светлината от стъклените висулки.  Когато окачите стъклен полилей в едно помещение, сяка..
250.00 лв.
Класическа, работна лампа, по известна, като лампа "Банкер" Лампата разполага с бяло, непрозрачно стъкло, шнур за включване и изключване и стабилна, месингова стойка с две рамена и опция за регулиране.  Изключително удобна за работа с насочваща светлина и успокояващ очите плафон..
120.00 лв.
Настолна, работна лампа с чупещо рамо и подвижен зелен плафон, по - известна, като лампа - Банкер. Изработка от полиран месинг, ламарина и плафон от извито зелено стъкло.  Регулиращата позиция на стойката и зелено стъкло, което щади и успокоява човешкото око, правят лампата..
80.00 лв.
Старинна, настолна лампа на знаменитата, италианска марка за пластика и порцелан Capodimonte. Изкусна изработка - ръчно изрисувана малка пластика, отливка от смола.. Изключителна композиция с романтичен сюжет.  Едно бижу, което не само ще свети, а най-вече ще краси кътчето, в..
250.00 лв.
Представяме Ви старинна, настолна лампа с разкошна малка пластика - Гаврош. Едно течение характерно за Холандия, около средата на XX век. Стойка от месинг с абажур от непрозрано стъкло и пластика отливка от смола с бяла патина и състарен ефект.    ..
160.00 лв.
Показва 1 до 33 от 33 (1 страници)