Меню
Количка

Осветителни тела

Разкошен, старинен комплект от високи ваза с капак и настолна лампа, изпълнени от традиционен Китайски порцелан.  Произведение на изкуството оформено и изрисувано на ръка с прецизност във всеки детайл и позлата, която подчертава линиите. Едно украшение, което изис..
600.00 лв.
Настолна, работна лампа с чупещо рамо и подвижен зелен плафон, по - известна, като лампа - Банкер. Изработка от полиран месинг, ламарина и плафон от извито зелено стъкло.  Регулиращата позиция на стойката и зелено стъкло, което щади и успокоява човешкото око, правят лампата..
80.00 лв.
Класическа, работна лампа, по известна, като лампа "Банкер" Лампата разполага с бяло, непрозрачно стъкло, шнур за включване и изключване и стабилна, месингова стойка с две рамена и опция за регулиране.  Изключително удобна за работа с насочваща светлина и успокояващ очите плафон..
120.00 лв.
Класическа, работна лампа, по известна, като лампа "Банкер" Лампата разполага със зелено, непрозрачно стъкло, шнур за включване и изключване и стабилна, месингова стойка с две рамена и опция за регулиране.  Изключително удобна за работа с насочваща светлина и успокояващ очите пл..
120.00 лв.
Старинна, настолна лампа на знаменитата, италианска марка за пластика и порцелан Capodimonte. Изкусна изработка - ръчно изрисувана малка пластика, отливка от смола.. Изключителна композиция с романтичен сюжет.  Едно бижу, което не само ще свети, а най - вече ще краси кътчето,..
250.00 лв.
Артистична и оригинална, настолна лампа с морски облик. Стойка изработена от дърво с форма на стар, морски фар и абажур от пластика с ширит и висулки.   ..
60.00 лв.
Представяме Ви старинна, настолна лампа с разкошна, авторска пластика - Момиче с цветя изпраща въздушна целувка. Едно течение характерно за Холандия, около средата на XX век. Стойка от месинг с абажур от преливащо, непрозрачно стъкло и пластика - отливка от смола с тъм..
300.00 лв.
Представяме Ви старинна, настолна лампа с разкошна малка пластика - Гаврош. Едно течение характерно за Холандия, около средата на XX век. Стойка от месинг с абажур от непрозрано стъкло и пластика отливка от смола с бяла патина и състарен ефект.    ..
160.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)