Меню
Количка

Огледала

Изискано високо огледлао за стена, изпълнено в класически стил Рококо. Изящна изработка: основа от дърво и орнаменти от смола с покритие от златен варак. Стъклото е обработено с фасет, което придава дълбочина и оформя един разкошен завършек на цялостната визия. ..
450.00 лв.
Изискано високо огледлао за стена, изпълнено в класически стил Рококо. Изящна изработка: основа от дърво и орнаменти от смола с покритие от сребърен варак. Стъклото е обработено с фасет, което придава дълбочина и оформя един разкошен завършек на цялостната визия.   ..
450.00 лв.
Представяме Ви старинно, френско огледало от края на XIX век.  Разкошна изработка: основа от масивно дърво и орнаментика от смола, боядисани със сребърна боя. Рядко се среща толковаа богата орнаментика от флорални мотиви, венец от перли и подчертаващ релеф в дълбочина.  Ориги..
1,000.00 лв.
Представяме Ви едно разкошно, овално огледало, изпълнено във френски, класически стил "Луи XVI" Изящна изработка, основа от дърво, орнаментика от смола и обвивка от златна боя. Рядко се среща толковаа богата орнаментика от флорални мотиви, венец от перли и подчертаващ релеф в дъ..
550.00 лв.
Голямо огледало за стена, изпълнено в класически стил "Барок" Изящна изработка от дървесина и орнаменти, отливка от смола.  Фасетирано огледало, облечено в изключителна рамка със златни орнаменти в комбинация със състраен, бял ефект.  Може да се монтира вертика..
700.00 лв.
Голямо огледало за стена, изпълнено в класически стил "Барок" Изящна изработка от дървесина и орнаменти, отливка от смола.  Фасетирано огледало, облечено в изключителна рамка със златни орнаменти в комбинация със състраен, бял ефект.  Може да се монтира вертика..
650.00 лв.
Приказно, златно огледало, изпълнено в класически стил "Рококо"  Изящна изработка - основа от дърво и орнаменти от смола, облечени в златен варак.  Един разкошен модел, който успешно ще украси празното място на стената, може да се комбинира още с тоалетка, скрин, ..
300.00 лв.
Малък размер огледало за стена, изпълнено в класически стил "Барок" Изящна изработка - отливка от смола, овална форма с флорални мотиви и златисто покритие.  Огледалото е подходящо за монтаж на стена.       ..
120.00 лв.
Изискано, малко огледало за стена, изпълнено в класически стил "Рококо" Красива изработка - фасетирано, овално огледало, облечено в класическа раммка - отливка от смола, цвят: бронз с патина.  Огледалото имитира форма на старинно, ръчно огледало, но е подходящо за..
120.00 лв.
Декоративно, малко огледало, изпълнено в класически стил "Барок" Красива изработка - отливка от смола със златисто покритие. Форма с романтичен сюжет - сърце с ангелчета и флорални мотиви.   Огледалото е подходящо за монтаж на стена.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви едно приказно, овално огледало, изпълнено във френски, класически стил "Барок" Изящна изработка, основа от дърво, орнаментика от смола и обвивка от златна боя с патина, която го състарява. Уникална орнаментика с венец от рози, преплетен около ангели. Стъкл..
550.00 лв.
Средно голямо огледало за стена, изпълнено в класически стил "Барок" Фасетирано огледало, облечено в изключителна рамка със златни орнаменти в комбинация със състраен, бял ефект.  Изящна изработка от дървесина и орнаменти, отливка от смола.  Може да се монтира ..
350.00 лв.
Средно голямо огледало за стена, изпълнено в класически стил "Барок" Изящна изработка от дървесина и орнаменти, отливка от смола.  Фасетирано огледало, облечено в изключителна рамка със златни орнаменти в комбинация със състарен, бял ефект.  Може да се монтира ..
350.00 лв.
Представяме Ви едно приказно огледало за стена, изпълнено в класически стил Неорококо. Изкусна изработка от масивно дърво с дърворезба. Изключителен аксесоар за интериора, с артистична, очарователна визия. Огледало, което прикавава всички погледи в него. Разполагаме с конзолна маса ..
500.00 лв.
Овално огледлао за стена, изпълнено в класически стил с флорални мотиви. Изящна изработка: отливка от смола с покритие от златен варак. Стъклото е обработено с фасет, което придава дълбочина и оформя един разкошен завършек на цялостната визия. ..
200.00 лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)