Меню
Количка

Аксесоари и сувенири

Екзотична поставка за чадъри, изпълнена от масивно дърво. Изкусна намеса на майката природа. Този съд е подходящ за поставка на чадъри или бастуни, а също така, може да се използва, като кашпа или декоративен елемент в интериора. Естествената форма и шарка на дървото, създава..
200.00 лв.
Декоративен, римски шлем с червен гребен.  Подхдящ е за украса, декорация или възстановки. Шлемът е с универсален размер за човешка глава. Един прекрасен аксесоар с исторически мотив.  ..
200.00 лв.
Разкошен малък килим - персийска шарка с ресни.  Изработка от вълна с пъстри цветове. Десен с флорални мотиви и център.  ..
200.00 лв.
Средно голям килим - персийска шарка с ресни.  Изработка от вълна с цветове в червената гама. Десен с флорални мотиви и център.  ..
250.00 лв.
Средно голям килим с персийска шарка.  Изработка от вълна в червената гама. Десен с флорални мотиви и център.  ..
250.00 лв.
Средно голям килим с персийска шарка.  Изработка от вълна в синята гама. Десен с флорални мотиви и център.    ..
250.00 лв.
Голямо огледало за стена, изпълнено в класически стил "Барок" Изящна изработка от дървесина и орнаменти, отливка от смола.  Фасетирано огледало, облечено в изключителна рамка със златни орнаменти в комбинация със състраен, бял ефект.  Може да се монтира вертика..
650.00 лв.
Поставка - колона - пиедестал, изпълнена в класически древногръцки стил. Изящна изработка с класически релефи - отливка от гипс.    ..
150.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен нож - кавказка кама с герб на руската федерация. Красива изработка от метал с много орнаменти и релефи.  Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, кортик - Британси морски флот.  Изработка от метал, кожена кания, лъвска глава на дръжката и пискюл. Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
100.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен нож - кортик на масонската ложа с герб на руската федерация.. Красива изработка от метал с много орнаменти и релефи.  Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен нож - Рицарите от Белгия. Красива изработка от метал с много орнаменти и релефи.  Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен нож - артистична кама с драконови фигури. Красива изработка от месинг с много орнаменти и кожа за канията и дръжката. Стоманено острие - полирано.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, ловен нож.  Изработка от метал и част от дръжката от смола.  Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, рицарски нож.  Изработка от метал и част от дръжката от смола.  Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, нож "Хал Дрого" Изработка от метал с инкрустирани камани, кожена кания и дръжка с конска глава. Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Декоративна конзола за стена, изпълнена в класически стил "Барок" Изработка - отливка от смола. Покритие, цвят: старо злато с патина (състарен ефект) Подходяща е за монтаж на стена служи за украса или поставка.  Разполагаме с 2 бр. (цената се отнася за 1 бр.) ..
120.00 лв.
Декоративен, класически, корабен рул. Това е най - големия размер, който предлагаме.  Изработка от масивно дъро с осем струговани дръжки и месингова шайба в средата. Този аксесоар - сувенир е подходщ за декорация.  Разполагаме с различни размери.  ..
400.00 лв.
Декоративен, класически, корабен рул - малък размер. Изработка от масивно дъро с шест струговани дръжки и месингова шайба в средата. Този аксесоар - сувенир е подходщ за декорация.  Разполагаме с различни размери.    ..
80.00 лв.
Декоративен, класически, корабен рул - средно голям размер. Изработка от масивно дъро с шест струговани дръжки и месингова шайба в средата. Този аксесоар - сувенир е подходщ за декорация.  Разполагаме с различни размери.  ..
200.00 лв.
Приказен музикален карусел с нежна, класическа мелодия.  Ако искате да чуете мелодията е необходимо да навиете въртележката на ръка.  Предназначен е за малки и големи, но не е подходящ за игра !   ..
50.00 лв.
Приказно музикално яйце с нежна, класическа мелодия.  Ако искате да чуете мелодията и да видите танца на балерината е необходимо да навиете яйцето отдолу с ключ.  Предназначено е за малки и големи, но не е подходящо за игра ! ..
60.00 лв.
Средно голямо огледало за стена, изпълнено в класически стил "Барок" Изящна изработка от дървесина и орнаменти, отливка от смола.  Фасетирано огледало, облечено в изключителна рамка със златни орнаменти в комбинация със състраен, бял ефект.  Може да се монтира ..
350.00 лв.
Иящно огледало за стена, изпълнено в класически стил Неорококо. Изкусна изработка от масивно дърво с дърворезба. Разполагаме с конзолна маса от същата серия. (Цената се отнася само за огледалото) ..
450.00 лв.
Атрактивна, декоративна фигура за окачане на стена, една от най - красивите и екзотични птици от рода на папагалите - Ара Макао. Разкошна изработка, изрисувана в ярки цветове, отговарящи на оригинала.  Един екзотичен аксесоар за декорация, който ще освежи значител..
80.00 лв.
Атрактивна, декоративна фигура за окачане на стена, една от най - красивите и екзотични птици от рода на папагалите - Ара Макао. Разкошна изработка, изрисувана в ярки цветове, отговарящи на оригинала.  Един екзотичен аксесоар за декорация, който ще освежи значител..
80.00 лв.
Помпозни пискюли за завеси, изпълнени в класически стил.  Композиция от няколко вида плат и няколко вида цвят.  Основен цвят - кафяв в комбинация със златно и бажово. За изработката им е използван плат от сатен, коприна, памук в комбинация със шлифовани стъклени орн..
40.00 лв.
Прекрасен чифт помпозни пискюли за завеси, изпълнени в класически стил.  Композиция от няколко вида плат и няколко вида цвят.  Основен цвят - оранжев в комбинация със златно и кафяво. За изработката им е използван плат от сатен, коприна, памук в комбинация със шлифо..
40.00 лв.
Атрактивна ретро касичка на тъмнокож мъж с шапка - цилиндър. Изработка от чугун - отливка.  Касичката е с механика: Поставя се монета в рачичката и посредством палче на гърба, ръчичката се избутва до устата, където поглъща монатата.       ..
70.00 лв.
Атрактивна ретро касичка на тъмнокожа жена. Изработка от чугун - отливка.  Касичката е с механика: Поставя се монета в рачичката и посредством палче на гърба, ръчичката се избутва до устата, където поглъща монатата. ..
60.00 лв.
Декоративен, рибарски кораб в умален размер.  Ръчна изработен от дърво, изрисуван в типичните, морски цветове.       ..
120.00 лв.
Декоративен спаителен пояс "WELCOME ON BOARD" Този пояс не е функционален, той служи само за декорация.  ..
80.00 лв.
Средно голяма пластика на Темида (Темида е богиня на правосъдието, въплъщение на божествения ред, закон и обичай в древногръцката митология) Детайлна изработка от смола с цветна патина - старо злато и метална везна.      ..
200.00 лв.
Атрактивна статуетка на малко момче - африканче със сафари шапка. Фигурката е отливка от смола и е изрисувана ръчно.  Освен за украса, статуетката може да има и полезна функция, като свещник, бижутерка, сапунерка, визитник и др.  ..
80.00 лв.
Атрактивна, декоративна стойка за вино, изпълнена във формата на виолончело. Изработка от дърво и шперплат.  Стойката е подходяща за осем бутилки.  ..
250.00 лв.
Класически училищен звънец с дръжка и прекрасен, камбанен звън.  Изработка от стругован, полиран месинг и дръжка от струговано, масивно дърво.  "Нека бие първият училщния звънец с много вяра, надежда и любов"   ..
50.00 лв.
Старинна, реалистична пластика на слон с бивни. Изработка, изпълнена от смола и рисувана на ръка.  Това е една фигура с финни детайли, подходяща за украса - декорация. ..
80.00 лв.
Разкошна, декоративна фигурка - Наперен, див петел. Реалистична изработка от смола, изрисувана на ръка.  Една декоративна фигурка, която ще ободри Вашия интериор.  ..
100.00 лв.
Показва 1 до 38 от 38 (1 страници)