Меню
Количка

Аксесоари и сувенири

Екзотична поставка за чадъри, изпълнена от масивно дърво. Изкусна намеса на майката природа. Този съд е подходящ за поставка на чадъри или бастуни, а също така, може да се използва, като кашпа или декоративен елемент в интериора. Естествената форма и шарка на дървото, създава..
200.00 лв.
Представяме Ви ретро комплект за баня, изпълнен от английски порцелан "Staffordshere"  Коплектът се състои от кана за вода, леген, гърне с дръжка, кутия с капак за съхранение на четки и чинийка за сапун. Цялата композиция е изложена върху изискана, метална стойка...
250.00 лв.
Представяме Ви ретро комплект за баня, изпълнен от английски порцелан "Staffordshere"  Коплектът се състои от кана за вода, леген, гърне с дръжка, кутия с капак за съхранение на четки и чинийка за сапун. Цялата композиция е изложена върху изискана, метална ст..
250.00 лв.
Представяме Ви малък бюст изобразяващ влиятелния, австрийски композитор Волфганг Амадеус Моцарт. Пластика, отливка от плътна смола с тъмна патина. Бюстът разполага със сериен номер. Една прекрасна пластика за ценителите на скулптурата и още повече за ценителите на класич..
100.00 лв.
Представяме Ви висока китайски ваза с дръжки. Изработка от бял порцелан с повтарящи се символи и картини, подчертани със златен контур. Екзотична, интериорна ваза, която стои страхотно, както на пода, така и върху плота на някоя мебел. Китайските вази са разкошен аксесоар за&..
350.00 лв.
Представяме Ви един изумителен италиански параван, изпълнен в стил "Арт деко" с типичните мотиви за Флоренция. Изкусна изработка с релефи, преспектива и преобладаващи ахроматични цветове. Параванът е изработен от дърво, разполага с шест крила и качествени месингови панти в горна..
1,500.00 лв.
Представяме Ви голям, декоративен фриз за стена, изпълнен в класически стил Барок. Изкусна изработка от смола със златно покритие и малък натюрморт в центъра. Картината е изрисувана с маслени бои върху дъска. Подходящ е да се използва за декорация над врати, сводове, на стени, трегери и др...
350.00 лв.
Представяме Ви голяма подова ваза. Изработка от бял порцелан с флорални мотиви върху розов релефен десен и две картини: млади дами в традиционно облекло се обучават. Екзотична, интериорна ваза, която стои страхотно, както на пода, така и върху плота на някоя мебел. ..
200.00 лв.
Декоративна конзола за стена - Венера. Красива изработка - отливка от смола, покрита със златен варак.  Конзолата има митологичен мотив и стои изящно на стена или колона.  Може да се използва, като поставка, декоративен елемент или масичка за огледало на стената. ..
150.00 лв.
Декоративна конзола за стена - Венера. Красива изработка - отливка от смола, покрита със златен варак.  Конзолата има митологичен мотив и стои изящно на стена или колона.  Може да се използва, като поставка, декоративен елемент или масичка за огледало на стената. ..
150.00 лв.
Голяма декоративна фигура на малко носорогче.  Изработка - отливка от смола, ръчно боядисана с трайни, цветни бои. Една очарователна, екзотична фигура за декориране на специалните места.  Създай своя различна, атрактивна и уникална атмосвера с необичайна фигура в интерио..
250.00 лв.
Голяма, декоративна фигура - Лъв в дясна позиция с поглед в ляво..  Изработка - отливка от смола, ръчно боядисана с трайни, цветни бои. Една очарователна, екзотична фигура за декориране на специалните места.  Създай своя различна, атрактивна и уникална атмосвера с н..
250.00 лв.
Голяма, декоративна фигура - Лъв в лява позиция с поглед в дясно. Изработка - отливка от смола, ръчно боядисана с трайни, цветни бои. Една очарователна, екзотична фигура за декориране на специалните места.  Създай своя различна, атрактивна и уникална атмосвера с необичай..
250.00 лв.
Метална кашапа с две дръжки и столче, изпълнена в древногръцки стил. Изработка от дебел метал. Подходящи са за декорация на интериор и екстериор. Подлежат на боядисване. Разполагаме с 2 бр.! (Цената се отнася за 1 бр.)   ..
130.00 лв.
Представяме Ви един разкошен завършващ елемнт, Бял лебед върху класически постамент. Изработка от дебел метал - чугун. Подходящи са за декорация на интериор и екстериор, стои изключително добре, като завършващ елемен на стълбища и парапети, може да се интегрира на порти, огради ..
130.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, кортик - Британси морски флот.  Изработка от метал, кожена кания, лъвска глава на дръжката и пискюл. Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
100.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, кортик - със символите на масонската ложа.  Изработка от метал, кожена кания и червено кадифе за дръжката. Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
120.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, кортик - Офицерски немски нож. Изработка от метал, метална кания и острие..  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, ловен нож.  Изработка от метал и част от дръжката от смола.  Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, рицарски нож.  Изработка от метал и част от дръжката от смола.  Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, нож "Хал Дрого" Изработка от метал с инкрустирани камани, кожена кания и дръжка с конска глава. Стоманено острие с гравиран елемент.  Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
80.00 лв.
Представяме Ви един продукт от нашата колекция за декорация. Това е една изключителна кашапа, изпълнена в стил "Ар Нуво" Изработка, отливка от чугун с патина и внедрен ламаринен съд за растения.  Кашпата се предлага декорирана със сушени и декоративни растения и плодове ..
150.00 лв.
Конзолна масичка за декор на стена, изпълнена в класически стил "Рококо" Изработка, отливка от смола, покрита със златен варак. Очарователна декорация, подходяща за монтаж на стена, може да се комбинира с огледало. ..
200.00 лв.
Декоративна конзола за стена - Ангелско лице. Красива изработка - отливка от смола, покрита със златен варак.  Конзолата има класически елемент и стои изящно на стена или колона.  Може да се използва, като поставка или декоративен елемент. Разполагаме с 2 бр. Посоч..
120.00 лв.
Представяме Ви атрактивна, декоративна фигура за стена - Син папагал Ара Макао. Изработка от чугун, ръчно изрисуван с трайни цветни бои. Екзотичен аксесоар за декориране на интериора, който ще внесе много свежест и настроение. Разполагаме с две бройки от посочения цвят! Цената ..
80.00 лв.
Представяме Ви атрактивна, декоративна фигура за стена - Червен папагал Ара Макао. Изработка от чугун, ръчно изрисуван с трайни цветни бои. Екзотичен аксесоар за декориране на интериора, който ще внесе много свежест и настроение. ..
80.00 лв.
Представяме Ви чифт декоративни възглавници, изпълнение във Винтидж стил.  Изработени от изискан, английски плат с бродиран класически десен. Калъфките разполагат с цип и могат да се свалят. Декоративните детайли са онези малки допълнения, които изпълват с чар вътрешните..
100.00 лв.
Изискан, малък свещник, подходящ за една висока свещ. Красива изработка от полиран месинг и седефена мозайка.  Прекрасен аксесоар, с който може да създадете повече класа в интериора. Разполагаме с 4 бр.  (Цената се отнася за 1 бр.) ..
50.00 лв.
Представяме Ви една атрактивна закачалка за хавлия - Конска глава с халка. Масивна изработка - отливка от чугун, ръчно изрисувана с трайни бои. Закачалката е предназначена за монтаж на стена, а халката за премятане на кърпа. Оригинален аксесоар за стена, който ще разчупи стандартните предст..
100.00 лв.
Представяме Ви една атрактивна закачалка за хавлия - Конска глава с халка. Масивна изработка - отливка от чугун, ръчно изрисувана с трайни бои. Закачалката е предназначена за монтаж на стена, а халката за премятане на кърпа. Оригинален аксесоар за стена, който ще разчупи стандартните предст..
100.00 лв.
Декоративна конзола за стена - Опера. Красива изработка - отливка от смола, покрита със златен варак.  Конзолата има класически елемент и стои изящно на стена или колона.  Може да се използва, като поставка или декоративен елемент. Разполагаме с 2 бр. (цената се отнася за ..
120.00 лв.
Декоративна, старинна количка за кукли, голям размер. Ръчна изработка от дърво, плат и шаси от метал. Кличката се отличава с атрактивна ретро визия и е подходяща за декорация, снимки и др. ..
150.00 лв.
Представяме Ви съвременна количка за сервиране с елегантна, класическа визия. Изработка от МДФ. Количката има овален плот на две нива с ограничителен борд, органайзер за прибори, дръжка за водене и гладко подвижни колелца с регулация на посоката. Един елегантен помощник за ор..
450.00 лв.
Декоративна конзола за стена - Ангел. Красива изработка - отливка от смола, покрита със златен варак.  Конзолата има класически елемент и стои изящно на стена или колона.  Може да се използва, като поставка или декоративен елемент. Разполагаме с 2 бр. (цената се отнася за ..
120.00 лв.
Декоративна конзола за стена, изпълнена в класически стил "Барок" Изработка - отливка от смола. Покритие, цвят: старо злато с патина (състарен ефект) Подходяща е за монтаж на стена служи за украса или поставка.  Разполагаме с 2 бр. (цената се отнася за 1 бр.) ..
120.00 лв.
Декоративна конзола за стена - Ангелско лице. Красива изработка - отливка от смола, покрита със сребърен варак.  Конзолата има класически елемент и стои изящно на стена или колона.  Може да се използва, като поставка или декоративен елемент. Разполагаме с 2 бр. (ценат..
120.00 лв.
Декоративна конзола за стена с класически, флорален елемент в стил "Барок". Красива изработка - отливка от смола с покритие в цвят старо злато и патина.  Конзолата има класически елемент и стои изящно на стена или колона.  Може да се използва, като поставка или..
100.00 лв.
Декоративен, корабен рул. Това е най - големия размер, който предлагаме.  Изработка от масивно дърво с осем струговани дръжки и месингова шайба в средата. Един аксесоар - сувенир, който е подходящ за декорация.  Разполагаме с различни размери.  ..
400.00 лв.
Декоративен, класически рул - малък размер. Изработка от масивно дърво с шест струговани дръжки и месингова шайба в средата. Един аксесоар - сувенир, който е подходящ за декорация.  Разполагаме с различни размери.  На последната снимка може да видите разликата ме..
100.00 лв.
Декоративен, класически рул - средно голям размер. Изработка от масивно дърво с шест струговани дръжки и месингова шайба в средата. Един аксесоар - сувенир, който е подходящ за декорация.  Разполагаме с различни размери.  ..
200.00 лв.
Представяме Ви декоративен, корабен рул. Това е един от големите размери, които предлагаме.  Изработка от масивно дърво с осем струговани дръжки и месингова шайба в средата. Един аксесоар - сувенир, който е подходящ за декорация.  Разполагаме с различни разм..
300.00 лв.
Комплект от два броя малки сандъка един в друг. Изработка от дърво, декорирано с кабари и орнаменти от месинг. Подходящи са за декорация, украса или съхранение на съкровища. Разполагаме с различни модели и размери.  Цената се отнася за конкретния продукт! ..
130.00 лв.
Малка екзотична и много практична мебел. Може да се използва като столче, помощна масичка или поставка. Изработка от масивно дърво за плота и отливка от чугун за краката. Трите крака са оформени, като слончета с насочени на долу хоботчета. Функционално, малко произведение ..
200.00 лв.
Представяме Ви голяма, тежка пластика от чугун, изобразяваща активна поза от професионалната конна езда. Изработка - отливка от чугун с тъмна патинна, подчертаваща светлосенките на фигурта. Една авторитетна фигура за ценителите на изкуството, конете и конния спорт. Подходяща е за украс..
300.00 лв.
Комплект от два броя малки сандъчета един в друг. Изработка от дърво и орнаменти от месинг. Подходящи са за декорация, украса или съхранение на съкровища. Разполагаме с различни модели и размери.  Цената се отнася за конкретния продукт! ..
80.00 лв.
Приказен музикален карусел с нежна, класическа мелодия.  Ако искате да чуете мелодията е необходимо да навиете въртележката на ръка.  Предназначен е за малки и големи, но не е подходящ за игра !   ..
50.00 лв.
Помпозни пискюли за завеси, изпълнени в класически стил.  Композиция от няколко вида плат и няколко вида цвят.  Основен цвят - кафяв в комбинация със златно и бажово. За изработката им е използван плат от сатен, коприна, памук в комбинация със шлифовани стъклени орн..
40.00 лв.
Прекрасен чифт помпозни пискюли за завеси, изпълнени в класически стил.  Композиция от няколко вида плат и няколко вида цвят.  Основен цвят - оранжев в комбинация със златно и кафяво. За изработката им е използван плат от сатен, коприна, памук в комбинация със шлифо..
40.00 лв.
Показва 1 до 48 от 74 (2 страници)