Меню
Количка

Мека мебел

Представяме Ви една приказна лежанка, изпълнено в класически стил "Рококо" Лежанката е от серията "Вато", което я прави изключително красива заради уникалната и дамаска.  Конструкцията е изработена от масивно дърво с дърворезба, а дамаската е т..
1,200.00 лв.
Представяме Ви автентично, английско кресло, изпълнено във винидж стил "Chesterfield" Майсторска изработка, конструкция от масивно дърво - махагон и дебела телешка кожа в кърваво червен цвят "Oxblood". Креслото има висока облегалка със странични крила, силно израз..
1,300.00 лв.
Голяма, атрактивна табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво и приятна екзотична дамаска, имитираща крокодилска кожа. Една изключително сполучлива комбинция между стил и текстура, която може да направи това бижу звездата на вашия интериор.  ..
220.00 лв.
Представяме Ви една приказна лежанка, изпълнено в класически стил "Рококо" Лежанката се отличава с изключителната си дамаска, красив десен от нежен розов цвят. Конструкцията е изработена от масивно дърво с дърворезба, съчетана успешно с дамаската, тип го..
1,200.00 лв.
Висока табуретка, изпълнена в класически стил - голям размер. Изработка от дърво с покритие от златен варак и дамаска от червен плюш със стъклени копчета. Височината на табуретката я прави удобна за сядане на възрастни. Едно червено бижу със златен контур, което може да окачи..
180.00 лв.
Висока табуретка, изпълнена в класически стил - среден размер. Изработка от дърво с покритие от златен варак и дамаска от червен плюш със стъклени копчета. Височината на табуретката я прави удобна за сядане на възрастни. Едно червено бижу със златен контур, което може да окач..
150.00 лв.
Висока табуретка, изпълнена в класически стил - малък размер. Изработка от дърво с покритие от златен варак и дамаска от червен плюш със стъклени копчета. Височината на табуретката я прави удобна за сядане на възрастни. Едно червено бижу със златен контур, което може да окачите, к..
120.00 лв.
Представяме Ви чифт декоративни възглавници, изпълнение във Винтидж стил.  Изработени от изискан, английски плат с бродиран класически десен. Калъфките разполагат с цип и могат да се свалят. Декоративните детайли са онези малки допълнения, които изпълват с чар вътрешните..
100.00 лв.
Приказно детско канапе с подлакътници, изпълнено в класически стил. Изработка от масивно дърво със сребърен варак и тапицерия от бяла еко кожа, декорирана с кабари. Канапето е подходящо за използване от малки и по-големи деца. Една разкошна детска мебел, подходяща за дет..
400.00 лв.
Приказно детско канапе с подлакътници, изпълнено в класически стил. Изработка от масивно дърво със сребърен варак и тапицерия от розов плюш, декорирана с кабари. Канапето е подходящо за използване от малки и по-големи деца. Една разкошна детска мебел, подходяща за детска..
400.00 лв.
Детско столче - кресло - фотьойл, изпълнено в класчески стил "Барок".  Изработка от масивно дърво, облечено в сребърен варак и тапицерия от розов плюш.  Очарователна мебел за малки принцеси. Имаме и за деца, защото те създават своя приказка с тях. Столчето е..
250.00 лв.
Детско столче - кресло, изпълнено в класически стил "БАРОК" Изработка от масивно дърво със златно покритие и тапицерия от плат - златен сатен с класически десен. Столчето е подходящо за малки и по-големи деца. ..
200.00 лв.
Приказно детско кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил. Изработка от масивно дърво със сребърен варак и тапицерия от дебел плат с британския флаг, декориран с кабари. Креслото е подходящо за използване от малки и по-големи деца. Една разкошна детска мебел, по..
220.00 лв.
Приказно детско кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил. Изработка от масивно дърво със златен варак и екзотична тапицерия с принт леопард, декорирана с кабари. Креслото е подходящо за ползване от малки и по-големи деца. Една разкошна детска мебел, подход..
200.00 лв.
Приказно детско кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил. Изработка от масивно дърво със сребърен варак и тапицерия от розов плюш, декорирана с кабари. Креслото е подходящо за използване от малки и по-големи деца. Една разкошна детска мебел, подходяща за детска..
200.00 лв.
Представяме Ви един приказен диван - канапе, изпълнен в класически стил "Рококо" Канапето е от серията "Вато", което го прави изключително красиво заради уникалната му дамаска.  Конструкцията е изработена от масивно дърво с дърворезба, а д..
1,200.00 лв.
Представяме Ви едно удивително, старинно канапе, изпълнено в класически, френски стил "Louis Philippe" от края на XIX век. Елегантна изработка от масивно дърво - махагон. Подновихме дамаската с нова, използвахме изискан английски плат в пупрпурно червено с бродирана по..
1,950.00 лв.
Представяме Ви един приказен диван - канапе, изпълнен в класически стил "Рококо" Канапето е от серията "Вато", което го прави изключително красиво заради уникалната му дамаска.  Конструкцията е изработена от масивно дърво с дърворезба, а д..
1,200.00 лв.
Дълга табуретка, изпълнена в класически стил - голям размер. Изработка от масивно дърво с покритие от златен варак и дамаска от златен сатен с класически десен и стъклени копчета. Височината на табуретката я прави удобна за сядане. Едно златно бижу, което може да ок..
200.00 лв.
Средно голям размер табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво с покритие от златен варак и дамаска от златен сатен с класически десен. Дамаската е оформена с капитонаж, декориран със стъклени копчета и кабари - Антик. Едно златно бижу, което може да в..
150.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво с покритие от златен варак и дамаска от златен сатен с класически десен. Дамаската е оформена с капитонаж, декориран със стъклени копчета и кабари - Антик. Едно златно бижу, което може да внедрите, като ..
120.00 лв.
Представяме Ви комплект от двойка диван и фотьойл, изпълнени в съвременен стил. Изработка от естествена, телешка кожа в цвят: тъмно кафяв с лек винен оттенък. Подновихме кожата с нова! Една изключително комфортна мебел, подходяща както за дом, така и за офис, фойе, чакалня и др. ..
1,900.00 лв.
Атрактивно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил. Изработката от масивно дърво и дамаска от дебел плат с британския флаг, декориран с кабари. Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент.  ..
320.00 лв.
Представяме Ви висока кръгла табуретка, изпълнена във френски класически стил "Ампир" Изработка от масивно дърво с резбовани детайли, някой от тях лакирани в златно и дамаска от светъл сатен с повтарящ се десен.  Една изключително атрактивна и същевременно практична мебел. Тя..
200.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво за конструкцията и тапицерия, тип гоблен с пасторални мотиви от картини на "Антоан Вато".  Едно бижу, което може да внедрите, като картина във вашия интериор. ..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво за конструкцията и тапицерия, тип гоблен с пасторални мотиви от картини на "Антоан Вато".  Едно бижу, което може да внедрите, като картина във вашия интериор. Разполагаме с 2 бр. от конкретния ..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак за конструкцията и тапицерия от сатен с класически десен, цвят бордо за седалката.  Едно червено бижу със златен контур, което може да окачите, като брошка във вашия ..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво за конструкцията и тапицерия от плюш, цвят бордо за седалката.  Едно червено бижу, което може да окачите, като брошка във вашия интериор. ..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак за конструкцията и тапицерия от плюш, цвят бордо за седалката.  Едно червено бижу със златен контур, което може да окачите, като брошка във вашия интериор. Разпола..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак за конструкцията и тапицерия от сатен с класически десен, цвят златен за седалката.  Едно златно бижу със златен контур, което може да окачите, като брошка във вашия ..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво, облечено в сребърен варак за конструкцията и тапицерия от плюш, цвят лилав за седалката.  Едно лилаво бижу със сребърен контур, което може да окачите, като брошка във вашия интериор. ..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак за конструкцията и тапицерия от сатен с класически десен, цвят син за седалката.  Едно бижу в кралско синьо със златен контур, което може да окачите, като брошка във вашия..
120.00 лв.
Старинно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Неорококо" Изработка от дърво с дърворезба и кадифена дамаска на райета. Извършихме реставрация на дървото, а дамаската подновихме с нова.  Креслото е подходящо за холна маса, маса за к..
300.00 лв.
Старинно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил Неорококо. Финна изработка с дърворезба, релефни детайли и мека дамаска, цвят: кремав. Извършена е реставрация на дървото, а дамаската е подновена с нова.  Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент...
300.00 лв.
Представяме Ви една красива находка, изпълнен в италиански, класически стил "Неоренесанс" от 1900 г. Ръчно резбован старинен, ъглов стол от масивно дърво - орех. Тук се забелязва една изключително майсторска работа с отношение към детайлите, които изтъкват достиженията..
1,350.00 лв.
Средно голяма табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак за конструкцията и тапицерия от сатен с класически десен, цвят златен за седалката.  Едно златно бижу със златен контур, което може да окачите, като брошка въ..
150.00 лв.
Средно голяма табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак за конструкцията и тапицерия от плюш, цвят черен за седалката.  Едно черно бижу със златен контур, което може да окачите, като брошка във вашия интериор. ..
150.00 лв.
Представяме Ви тапицирана пейка с ракла, изпълнена в класически стил. Изработка от дърво и тапицерия от плюш. Основните детайли, които оформят класическата визия са резбованите крака, капитонаж по цялата тапицерия и декоративни кабари в тон с нея. Една очарователна мебел, подходящ..
850.00 лв.
Представяме Ви една изключителна мека мебел от края на XIX век, изпълнен в класически стил "Барок" Комплектът се състои от един голям, триместен диван и две големи, единични кресла. Ярко впечатление прави изящната, майсторска изработка от дърво с пищна дърворезба. М..
4,500.00 лв.
Голяма табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво и дамаска - червен плюш. Дамаската е оформена с капитонаж, декориран със стъклени копчета и кабари - Антик. Едно малко бижу, което може да внедрите, като брошка във вашия интериор. Разполагаме с..
200.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво и дамаска - червен плюш. Дамаската е оформена с капитонаж, декориран със стъклени копчета и кабари - Антик. Едно малко бижу, което може да внедрите, като брошка във вашия интериор. Разполагаме с ..
120.00 лв.
Средно голяма табуретка, изпълнена в класически стил. Изработка от масивно дърво и дамаска - червен плюш. Дамаската е оформена с капитонаж, декориран със стъклени копчета и кабари - Антик. Едно малко бижу, което може да внедрите, като брошка във вашия интериор. Разпол..
150.00 лв.
Ново кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Рококо" Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент.  За изработката му е използвано масивно дърво и дамаска, тип гоблен с пасторални мотиви от картини на "Антоан Вато". ..
300.00 лв.
Изящно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Рококо" Изработка от масивно дърво, боядисано в бяло и дамаска, тип гоблен с флорални мотиви "Розов цвят" Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент.  Разполагаме с 2 бр...
300.00 лв.
Изящно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Рококо" Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент.  За изработката на това кресло е използвано масивно дърво, облечено в златен варак и дамаска от златен сатен с класически десен.  Раз..
300.00 лв.
Изящно, старинно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Луи XV" Разкошна изработка с дърворезба, детайли с релеф и дамаска с бродерия - Есенни листа. Извършена е реставрация на дървото, а дамаската е подновена с нова.  Креслото е подходящо за холна маса..
300.00 лв.
Детско столче - кресло - фотьойл, изпълнено в класчески стил "Барок".  Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак и тапицерия от червен плюш.  Столчето е подходящо за малки деца. ..
250.00 лв.
Детско столче / кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Барок". Изработка от масивно дърво в бяло и тапицерия от бяла еко кожа.  Столчето е подходящо за малки и по - големи деца. Имаме за деца, защото те създават своя приказка с тях. ..
200.00 лв.
Показва 1 до 48 от 49 (2 страници)