Меню
Количка

Мека мебел

Представяме Ви една приказна лежанка, изпълнено в класически стил "Рококо" Лежанката е от серията "Вато", което я прави изключително красива заради уникалната и дамска.  Конструкцията е изработена от масивно дърво с дърворезба, а дамаската е ти..
1,200.00 лв.
Представя ме Ви, приказно канапе с три места за сядане, изпълнено в класически стил "Рококо" Канапето е от серията "Вато", което го прави изключително красиво заради уникалната му дамска.  Конструкцията е изработена от масивно дърво с дърворезба и дамаска, тип гоб..
1,200.00 лв.
Имаме удоволствието да Ви представим една изключителна мека мебел от края на XIX век, изпълнен в класически стил "Барок" Комплектът се състои от един голям, триместен диван и две големи, единични кресла. Ярко впечатление прави изящната, майсторска изработка от дърво с пищна ..
4,900.00 лв.
Изящно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Рококо" Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент.  За изработката му е използвано масивно дърво и дамаска, тип гоблен с пасторални мотиви по картини на "Антоан Вато". ..
300.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. За изработката на тази табуретка е използвано масивно дъро за конструкцията и тапицерия, тип гоблен за седалката.  Едно класическо бижу, което може да окачите, като брошка във вашия интериор. Тази табуретка се отличава с една..
120.00 лв.
Изящно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Рококо" Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент.  За изработката му е използвано масивно дърво, боядисано в бяло и дамаска, тип гоблен с флорални мотиви "Изящни рози" ..
300.00 лв.
Изящно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Рококо" Креслото е подходящо за холна маса, маса за кафе или акцент.  За изработката на това кресло е използвано масивно дърво, облечено в златен варак и дамаска от златен сатен с класически десен.  Раз..
300.00 лв.
Изящно, старинно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Луи XV" Разкошна изработка с дърворезба, фрезовани детайли и релефна дамаска с бродерия - Червени рози. Извършена е реставрация на дървото, а дамаската е подновена с нова.  Креслото е подходящо за холна..
300.00 лв.
Представяме Ви едно старинно, олекотено канапе, изпълнено в класически стил "Луи XVI" Майсторска изработка от масивно дърво с дърворезба и тапицерия от релефен плат с бродерия "Червени рози" Извършена е реставрация на дървото, а дамаската е подновена с нова. Канапето&nbs..
1,200.00 лв.
Изящно, старинно кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Луи XV" Разкошна изработка с дърворезба, детайли с релеф и дамаска с бродерия - Есенни листа. Извършена е реставрация на дървото, а дамаската е подновена с нова.  Креслото е подходящо за холна маса..
300.00 лв.
Представяме Ви едно разкошно, старинно кресло, изпълнено в английски, класически стил "Честърфилд". Майсторска изработка от масивно дърво с дърворезба - Орех и естествена, телешка кожа в кафяво с лек виненочервен оттенък.  Класическа мебел от висок клас, излъчваща авторитет, отг..
600.00 лв.
Представяме Ви сет от 2 бр. старинни, големи кресла, изпълнени в класически стил "Барок" За изработката им е използвано масивно дърво с резбовани елементи и автентична тапицерия от релефно кадифе с флорален десен.  Креслата са изключително удобни, подход..
1,000.00 лв.
Старинна, холна мека мебел, изпълнена в класически стил "Барок" Комплектът се състои от тройка диван и два фотьойла.  Извършена е прецизна реставрация на дървото, а дамаската е подновена с нова.      ..
2,500.00 лв.
Старинен, люлеещ стол с висока облегалка и подлакътници.  Разкошна изработка от масивно дърво - Дъб и тапицерия от мек, релефен плат с десен.  Столът разполага с широка, стабилна седалка и отваряща се висока облегалка, които създават една впечатляваща стабилност и комф..
220.00 лв.
Представяме Ви голяма табуретка с подлакатници, изпълнена в римски стил.  За изработката и е използвано масивно дърво и тапицерия от кадифен плат с десен.  Това е една изключително практична и удобна мебел, подходяща е за тоалетка, антре или за акцент. ..
300.00 лв.
Старинна табуретка с подлакътници изпълнена в римски стил.  Това е една изключително практична и удобна мебел, подходяща за използване пред тоалетка, в антре или за акцент. За изработката и е използвано масивно дърво - Бук и шити парчета от кожа.  ..
200.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. За изработката и е използвано масивно дъро за конструкцията и тапицерия от червен плюш за седалката.  Едно виненочервено бижу, което може да окачите, като брошка във вашия интериор. Разполагаме с 2 бр. (цената се отнася за 1 бр.) ..
120.00 лв.
Малка табуретка, изпълнена в класически стил. За изработката и е използвано масивно дъро, облечено в сребърен варак за конструкцията и тапицерия от лилав плюш за седалката.  Едно лилаво бижу със сребърен контур, което може да окачите, като брошка във вашия интерио..
100.00 лв.
Представяме Ви едно разкошно детско канапе, изпълнено в класически стил "Барок". Изработка от масивно дърво със златен варак и тапицерия от черен плюш.  Канапето е подходящо за малки и по - големи деца. ..
380.00 лв.
Детско столче - кресло - фотьойл, изпълнено в класчески стил "Барок".  Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак и тапицерия от червен плюш.  Столчето е подходящо за малки деца. ..
250.00 лв.
Детско столче - кресло - фотьойл, изпълнено в класчески стил "Барок".  Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак и тапицерия от златен сатен с класически десен.  Столчето е подходящо за малки деца. ..
250.00 лв.
Детско столче - кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Барок". Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак и тапицерия от златен сатен с десен.  Подходящо е за малки и по - големи деца. ..
200.00 лв.
Детско столче - кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Барок". Изработка от масивно дърво, облечено в златен варак и тапицария от червен плюш.  Подходящо е за малки и по - големи деца. ..
200.00 лв.
Детско кресло с подлакътници, изпълнено в класически стил "Барок". Изработка от масивно дърво в черно и тапицерия от черен плюш. Подходящо е за малки и по - големи деца. ..
200.00 лв.
Етно табуретка - Египпетско самарче. Изработка от масивно дърво и естествена, телешка кожа.  Един практичен аксесоар с артистичен, египетски облик. ..
120.00 лв.
Етно табуретка - Египпетско самарче оформено, като фигура - Камила. Изработка от масивно дърво и естествена, телешка кожа.  Един практичен аксесоар с артистичен, египетски облик.   ..
150.00 лв.
Показва 1 до 26 от 26 (1 страници)