Меню
Количка

Картини, рамки, стативи

Представяме Ви един очарователен статив за излагане на картини, изпълнен в класически стил. Изработка от масивно дърво с резбовани детайли и релефи. Един елегантен и артистичен начин да изложите творбите си на показ. Разполагаме с два размера от този цвят: Размер - L височ..
350.00 лв.
Представяме Ви един очарователен статив за излагане на картини, изпълнен в класически стил. Изработка от масивно дърво с резбовани детайли и релефи. Един елегантен и артистичен начин да изложите творбите си на показ. Разполагаме с два размера: Размер - L височина: 200 см. ..
250.00 лв.
Представяме Ви старинен гоблен на позираща, гола жена в покoите си - Одалиска. Гобленът е изпълнен с плътни, ярки тонове, сполучливо подчертaн със светла, дървена рамка. Украса за стена с голо женско тяло, една неостаряваща тема от изобразителното изкуство.   ..
180.00 лв.
Очарователен стар гоблен "Рибарски лодки"  Ръчно плетен с вълнени конци, едра панама и стилна, класическа рамка със златен кант.  Темата с рибарските лодки е често срещана, както в изобразителното изкуство, така и при гоблените. Това е така защото в нея им..
150.00 лв.
"Любим портрет на стената" е фразата, която може най-добре да опише тази тема.  Той се наложи, като един от най-симпатичните старчета, който бихме окачили с удоволствие на стената.  Един ярък образ от приключенските романи, който отключва много поводи за разм..
200.00 лв.
Голяма картина - принт, по голяма творба на френския художник Жак-Луи Давид (1784 - 1825) Произведението е познато, като "Сабинянките", в превод от английски - Интервенцията на жените Сабине. Художникът е нарисувал картината през 1799 г...
650.00 лв.
Очарователен малък пейзаж, изобразяващ каналите в стария Амстердам. Картината е рисувана с маслени бои върху дъска и облечна в семпла, класическа рамка. Слънчев пейзаж от старата част на Амстердам, който ще обогати украста на вашата стена. ..
120.00 лв.
Представяме Ви картина, изобразяваща портрет: жена свири на китара.  Една разкошна репродукция по известна творба на знаменитата, полска художничка Тамара де Лемпицка, рисуван през 1946 г. Картината е изпълнена с маслени бои върху платно в стил Ар Деко и е облечена с&n..
500.00 лв.
Малка картина - репродукция по произведение на австриския фентъзи художник Ханс Зацка (1859 - 1945) Произведението е известно, като "Влюбени момичета". Картината е рисувана с маслени бои върху дъска, облечена в семпла, класическа рамка. Симпатичен и достъпен на..
100.00 лв.
Всеки, който се увлича от истории за мореплаватели, пирати и острови със съкровища има малко или повече представа, какво представляват галеоните. Това са големи платноходки от XVI-XVIII век. с мощно артилерийско въоражение, използвани за военни и търговски цели.  Може да се каже, че те са..
300.00 лв.
Стара картина - пейзаж, изобразяващ крайбрежието на Мароко по залез. Картината е изрисувана с маслени бои върху платно подчертана със свтла рамка. Един прозорец към арабския свят през очите на автора. Творбата е подписана, но нямаме информация за автора.   ..
350.00 лв.
Представяме Ви стара, английска картина с характерна, традиционна тематика. Едно от традиционните забавления на английската аристокрция било известено, като "Лов на лисици". Докато дамите пият следобеден английски чай, господата се доказват, яхнали своит..
450.00 лв.
Малка картина - репродукция по произведение на френския художник Уилям-Адолф Бугеро (1825 - 1905) Произведението е известно, като "Мадоната на лилиите". Картината е рисувана с маслени бои върху дъска и облечна в семпла, класическа рамка. Симпатичен и достъ..
120.00 лв.
Представяме Ви една изключителна творба на българския художник Стефан Цанов. Изпълнение: маслени бои върху платно. Класическа, златна рамка с релеф.  Картината е копие по известна творба на великия Винсент ван Гог, рисувана през далечната 1888 г.  Оригиналът е известе..
1,990.00 лв.
Представяме Ви една разкошна, стара картина, изобразяваща легендарна сцена: Saint Martin and the Beggar. В съответствие с легендата се разиграва и познатата случка от преданията – Свети Мартин вижда един мръзнещ просяк, взима сабята си и разделя палтото си на две, за да даде половината..
1,200.00 лв.
Изящен класически натюрморт - Разкошен букет от разнообразни цветя във ваза. Нарисуван с маслени бои върху платно и е подчертан с пищна, барокова рамка в златно.  Картината е подписана, но за съжаление нямаме информация за автора.  Натюрмортът е&..
500.00 лв.
Изящен класически натюрморт - разкошна композиция на плодове върху плот. Очарователна рисунка с маслени бои върху платно, подчертана с клсическа, барокова рамка в цвят старо злато.  Картината е подписана, но за съжаление няма информация за автора й.  Натюрмортъ..
260.00 лв.
Малка картика - принт, но на голямо произведение от френския художник Пиер-Огюст Реноар (1841 - 1919) Произведението е познато като "Момичета в черно" и е рисувано от Реноар в периода 1880 - 1882 г. Малък принт облечен със семпла, класическа рамка. Симпатичен и..
50.00 лв.
Представяме Ви един очарователен статив за излагане на картини, изпълнен в класически стил. Изящна изработка от масивно дърво с резбовани детайли и релефи. Стойката може да се регулира във височина, според размера на картината. Един елегантен и артистичен начин да изложите тв..
350.00 лв.
Представяме Ви един очарователен статив за излагане на картини, изпълнен в класически стил. Изработка от масивно дърво с резбовани детайли и релефи. Един елегантен и артистичен начин да изложите творбите си на показ. Разполагаме с три размера от този цвят: Размер - L ..
350.00 лв.
Представяме Ви един очарователен статив за излагане на картини, изпълнен в класически стил. Изработка от масивно дърво с резбовани детайли и релефи. Един елегантен и артистичен начин да изложите творбите си на показ. Разполагаме с три размера от този цвят: Размер - L ..
250.00 лв.
Изящен статив за излагане на картини - малък размер. Разкошна изработка с артистичен дизайн и красиви, резбовани елементи.  За изработката на този статив е използвано масивно дърво Тик. ..
160.00 лв.
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)