Меню
Количка

Картини, рамки, стативи

Изящен статив за излагане на картини - голям размер. Разкошна изработка с артистичен дизайн и красиви, резбовани елементи.  За изработката на този статив е използвано масивно дърво Тик. ..
300.00 лв.
Представяме Ви картина, изобразяваща портрет: жена свири на китара.  Една разкошна репродукция по известна творба на знаменитата, полска художничка Тамара де Лемпицка, рисуван през 1946 г. Картината е изпълнена с маслени бои върху платно в стил Ар Деко и е облечена с&n..
500.00 лв.
Представяме Ви една живописна творба, която с ярките си тонове, емоционално изобразява летените детски пориви за игра. Изключително добро съчетание между картина и рамка.  Олекотена рамка в пастелно зелени тонове с вътрешен златен кант, който умело подчертава картината.  ..
250.00 лв.
Представяме Ви една творба на знаменития, български художник Генко Генков (1923 - 2006) Изпълнена е с маслени бои върху платно и облечена в стилна, класическа рамка с релеф в златни, пастелни тонове. Картината е творение от ранния период на художника и изобразява пейзаж, изпълнен в х..
2,900.00 лв.
Представяме Ви голяма картина, изобразяваща момент от френската история:  Конен портрет на първия консул Наполеон Бонапарт при пресичането на английския проход Голям Сан Бернар през 1799 г.  Картината е репродукция по известна творба на френския художник Жак-Луи Д..
600.00 лв.
Приказна, голяма картина "Нежен цвят" Нарисувана е с маслени бои върху масло и е облечена в светла рамка с релеф, паспарту и златен кант.   Една финна и деликатна картина със светли, нежни тонове. Изобразява красива флорална сцена, излъчваща ефирна ле..
450.00 лв.
Представяме ви едина изключителна живописна творба в тъмни, пастелни тонове. Произход: Холандия. Картината изобразява откриващия се пейзаж на излизане от гората.  Платното е нарисувано с маслени бои и е облечено с класическа рамка, цвят - старо злато.  За съжален..
400.00 лв.
Представяме Ви голяма, старинна картина с религиозен сюжет. Платното е нарисувано с маслени бои и е облечено в класическа рмка от масивно дърво. Картината отразява момент, в който Исус поучава учениците си на път за Йерусалим.  Картината е подписна, но за съжаление не ра..
500.00 лв.
Представяме Ви една разкошна стара картина, изобразяваща сцена: исторически момент от края на Италианския ренесанс. Платното е нарисувана с маслени бои и е облечено в пищна, класическа рамка.  Творбата не е подписана и не разполагаме с данни за автора и. Картината е..
1,200.00 лв.
Представяме Ви една очарователна, стара картина - портрет на героя от разказа на Ърнест Хемингуей "Старецът и морето" Изключително добра техника на изпълнение с маслени бои върху фазер, умело положени тонове и светлосянка.  Произведението е творение на холандки художник и е..
2,600.00 лв.
Представяме Ви една изключителна творба на българския художник Стефан Цанов. Изпълнена е с маслени бои върху платно и облечена в класическа, златна рамка с релеф.  Картината е копие по известна творба на великия Винсент ван Гог, рисувана през далечната 1888 г.  Орогиналът е и..
1,990.00 лв.
Малка рамка за картина , изпълнена с класически релеф.  Изработка от масивно дърво - Бук.  Разполагаме с 2 бр. (цената се отнася за 1 бр.)   ..
40.00 лв.
Малка картина - живописен пейзаж.  Картинката е нарисувана с маслени бои върху дъска и облечена в бяла, дървена рамка с класически релеф. Подписана, авторска работа, но за съжаление не разполагаме с данни за художника.  ..
60.00 лв.
Голям плакат по знаменита творба на испанския художник - сюреалист Салвадор Дали. Плаката е рамкиран в дървена синя рамка, подложено е паспарту и е покрит с антирефлексно стъкло. ..
100.00 лв.
Голям плакат по знаменита творба на испанския художник - сюреалист Салвадор Дали. Плаката е рамкиран в дървена синя рамка, подложено е паспарту и е покрит с антирефлексно стъкло. ..
100.00 лв.
Изящен статив за излагане на картини - малък размер. Разкошна изработка с артистичен дизайн и красиви, резбовани елементи.  За изработката на този статив е използвано масивно дърво Тик. ..
160.00 лв.
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)